---

Collare D'oro

---
Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-

Minél diszkrétebb, halványabb színű és mintájú inget vesz fel, annál inkább alkalmi a megjelenése. A protokoll szerint öltönyhöz mindig hosszú ujjú inget illik venni, lehetőleg az öltönynél világosabb árnyalatban, amit minden esetben tűrjünk be a nadrágba. A kézelő lehet sima gombolós vagy visszahajtott mandzsettás is, mely kifejezetten elegáns.

Ingméret

Az elegáns férfi inge követi teste vonalát, nem bő és nem szoros, megfelelő mozgásteret biztosít a kívánt mozdulatokhoz. Ahogy azt a zakóknál is megszokhattuk, három fő szabásvonal létezik, a klasszikus, az enyhén, és a teljesen karcsúsított. Ha „windsor” (klasszikus), vagy cápa galléros inget választ, kifejezetten trendi stílust kölcsönöz magának. Ha igazán különleges alkalomra készül, válasszon mandzsettagombos inget! Friss divat az eltérő alapanyagból készült kézelő és gallér.

Színek, minták, harmóniák

Leggyakrabban egyszínű és csíkos ingekkel találkozhatunk. Ezeknek egyértelmű előnye, hogy könnyebb hozzájuk nyakkendőt választani. Az egyszínű ing letisztult, klasszikus hatást kelt. Az élénk színek vagány viselőre vallanak. Legdivatosabb mintázat a csíkos ing, így manapság az egyik legkeresettebb megoldás. Üzleti és hétköznapi alkalmakra is választhat ilyet. Vigyázat, előfordulhat, hogy a csíkos nyakkendő és csíkos ing mintája üti egymást! Ha kockás inget ölt, még gondosabban válasszon hozzá nyakkendőt. A diszkrét, apró kockák alkalmi viseletként is egyre elfogadottabbak, ha a nagyobb, hangsúlyosabb kockákat választotta, hétköznapi, lezserebb hatást fog kelteni, és ez számos helyzetben kifejezett előnyére válik.

Chadburry ingek

cb b

Stílus kisokos

s k