---

Collare D'oro

---
A+ R A-
Rólunk mondták
Azért mert nekem kényelmes, nagyon praktikus, fiatalos és pörgős a dolog, jó a választék is, de ez mind kevés lenne nekem, ha nem lennének ilyen kedvesek. :)

Szlávik Ferenc, Zwack Unikum Zrt.

Nagyon tetszik, hogy nem kell tíz boltot végigjárnom, hogy nekem megfelelő öltönyt találjak. Csak megbeszéljük telefonon, hogy milyen szín, méret és egyéb elképzelésem van, aztán csak a nekem tetsző pár darabból kell választanom, és mindezt kényelmesen ott, ahol nekem megfelel. Az már csak hab a tortán, hogy az öltöny testre szabása is benne van az árban. Az egyik legjobb szolgáltatás, amivel valaha találkoztam!

Albert Attila, Aegon Biztosító

Hogy mit szeretek Bennük? Azt, hogy nagyon kedvesek és bármikor számíthatok rájuk. Azt, hogy rendkívül kényelmes velük dolgozni. Azt, hogy nagyon jó ízlésük van. Azt, hogy folyamatosan frissítik a kinálatukat. Azt, hogy gyakorlatilag nincs olyan ruhadarab, amivel ne foglalkoznának. (De legjobban az ingeket szeretem.:)

Mezei Bálint, ING Bank

Azért szeretek Náluk vásárolni, mert minőségi árut kedvező áron kapok meg. A szolgáltatás kényelmes, házhoz jön, és ez nagy könnyebbség a hajtós életemben. Nem mellékesen, a vásárlást, amit amúgy utálni szoktam, az Öltöztezők kedvessége és sugárzó személyisége élménnyé teszi.

Sahin-Tóth Balázs, Allen & Overy Iroda

Chadburry ingek

cb b

Stílus kisokos

s k