---

Collare D'oro

---
Prev Next

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Munkatársaink számára az Ön kényelme a legfontosabb, és ezt nemcsak a ruházatra értjük. Holisztikus szemléletünk kiterjed arra, hogy az öltöztetését a személyiségéből kiindulva végezzük, arra, hogy öltönyvásárlás kapcsán akár kedvesét is meglephesse valamivel, arra, hogy vadonatúj vásárlási élményt kínáljunk Önnek. Célunk, hogy Ön valóban jól érezze magát a bőrében. „Teljes körű öltöztetés" – mi jut erről az eszébe? Nekünk nem egyszerűen az, hogy tetőtől talpig felöltöztetjük. Számunkra a holisztikus öltöztetés legalább három dolgot jelent: • Ami bent, az kint: ügyfeleink öltöztetésénél is a személyiségüktől, az életüktől, a lényegüktől haladunk a ruházat felé. Szeretjük a lehető legmélyebben megismerni őket, mielőtt rájuk adjuk az új öltönyüket. Célunk már az első beszélgetés alkalmával az, hogy megtaláljuk, mire van valóban szükség. • Teljes kényelmet varázsolunk Ön köré: akkor, és ott vásárolhat tőlünk öltönyt, ahol szeretné, és amikor szükség van rá. Ha a párja, a család tanácsát is kikérné, akkor lakásában, ha egy húszperces ebédszünet áll rendelkezésre, akkor irodájában, ha pedig a reptéren szeretné átvenni új öltönyét, mert perceken belül felszáll a gépe, akkor ott szolgáljuk ki. • Cipőtől az alsónadrágig lényegében nem létezik olyan eleme a férfiruházatnak, amit ne kaphatna meg tőlünk. Emellett a konzervatív némettől és őrülten extravagáns olasz márkákig válogatunk, hogy ami Önből belülről fakad, azt a stílust hordhassa kívül is – hogy az öltönyében a lehető legtökéletesebben megtalálja Önmagát.

2012 jan. 02

Méretes szabóság

Méretes szabóság

Méretes szabóság szolgáltatásunkkal azon Urakat szeretnénk kiszolgálni, akik egyedi igényességük vagy sajátos testalkatukból adódóan fontosnak tartják a méretre igazított, személyre szabott ruházatot. Szolgáltatásunkat irodájában vagy akár otthonában is élvezheti. Megrendelésére mesterszabónk felkeresi Önt különböző anyagvágatokkal, és méretet vesz Önről az öltöny, vagy akár az egyedi ing tökéletes elkészítéséhez. Önnek csak a színt és az anyagot kell kiválasztania, és mi Önre szabjuk a tökéletesen egyedi modellt. Ha szeretné, akár a monogramját is belehímezzük zakójába vagy ing ujjába. Különleges anyagokból különleges alkalmakra hordható öltözékeket és hétköznapi viseleteket is egyaránt készítünk. Extrém igényeket is kiszolgálunk, extrém alkatokra is találunk megoldást! Méretes ing jellemzői Teljesen egyedileg állíthatja össze az ing összes apró részletét. Külön választhatja ki az ing test színét, gallér anyagát kívül-belül, kézelő típusát, gombolást, a nyak állását, cérna és gombok színét. Az ingek , 1 tűs varrástechnikával készülnek, különleges selyem cérnával varrt gomblyukakkal díszítik, gyöngykagyló gombok közül választhatja a szívéhez legközelebb állót. Két féle mértes ingünk anyagban eltérő ezért két féle árkategória közül is választhat. Artelli Az Artelli ingek jellemzői: ún. 1 tűs varrástechnikát használnak mely szinte láthatatlan, mégis erős varrás, selyemcérnával varrt gomblyukak egyedi opciók melyekkel Ön teheti különlegessé az inget Kivehető gallérmerevítők a mindig tökéletesen egyenes és sima tartásért,      ezüst és arany színekben akár monogramozva is kétrétegű vállbetét gyöngykagyló házából készített gombok „fehér háromszög" a világon mindenhol a prémium kategóriás, kézműves kidolgozás szimbóluma Az olasz Albini textilház több mint 400 és az angol Thomas Mason anyagából válogathat kedvére. Zed Cardinale A méretes ingeknek személyisége van, méghozzá az Ön személyisége. Használja ki azt, hogy mindenben Ön dönt. Ez az egyediség. Tökéletes ujj hossz, gallér méret, kézelő és vonalvezetés. A Zed Cardinale angol Snow Berry anyagokból készülnek melyek 100% pamut 2 szálasak.

2012 jan. 03

Meglepetés öltöztetés

Meglepetés öltöztetés

Kedves Hölgyek! Titkos küldetést is teljesítünk! Lepje meg kedvesét, barátját vagy akár üzleti partnerét egy ajándék öltözetéssel. Képzelje el, hogy egy este becsönget Öltöztetőnk, és mosolyogva üdvözli párját, vagy legfontosabb üzletfelét, akár a már rászabott, gőzölt, vasalt ajándék-öltönnyel! Kívánjon velünk boldog születésnapt! Nézzen körbe kedvese gardróbjában, mire van szükség, mi pedig már célirányosan olyan öltönyöket viszünk a bemutatóra, amire éppen szükség van. Ha a teljes termékpalettára kíváncsi lehet az ünnepelt, akkor minden márkából és színből bemutatjuk neki a kínálatot. A meglepetés házhoz jön.:)

2012 febr. 06

Bemutató rendezvényeken

Bemutató rendezvényeken

Olyan rendezvényeken találkozhat velünk, ahol a „tananyag"-nak nemcsak az elméleti tudás, hanem gyakorlati ismeretek, köztük az üzleti megjelenés kialakítása is fontos. Keressen meg bennünket, ha Ön olyan képzéseket, konferenciákat szervez, melyeken leendő munkatársai vagy partnerei számára a stílust, a minőségi ruhatár lehetőségét is szeretné tálcán felkínálni! Kérésére mintakollekcióval és stílustanácsadással színesítjük rendezvényét.

2012 febr. 06

Divatbemutató

Divatbemutató

Estélyt szervez? Fontos Vendégei lesznek, de nem tudja mivel színesítse a program palettáját? Tegye különlegessé az estét 30 perces divatbemutatónkkal, melynek keretében a Hölgyeknek Bucsuházy Piroska ruha csodáival kedveskedhet, az Uraknak pedig egyedi, méretes illetve prémium márkás casual és üzleti öltözékkel járhat kedvében. Divatbemutatónk 10 modellel, zenei kísérettel teszi emlékezetessé estélyét.

2012 febr. 06

Szín és stílus tanácsadás Bucsuházy Piroskával

Szín és stílus tanácsadás Bucsuházy Piroskával

Bucsuházy Piroska több mint 20 éve jeles személyiség a divat szakmában Magyarországon és külföldön egyaránt. Elemzése segítségével megtudhatja, Ön milyen évszak típusba tartozik. Megtapasztalhatja, mennyire másképp érezheti magát a bőrében, ha az Önnek megfelelő színek kombinációját viseli. Átbeszélik a harmonikus ruhatár felépítését, segít megtalálni a testalkatának megfelelő anyag textúrákat. Ha a gardróbjába közösen tekintenek be, újjá varázsolhatja ruhatárát akár 1-1 kiegészítővel is. Megéri nem igaz?

2012 febr. 06

Chadburry ingek

cb b

Stílus kisokos

s k