---

Collare D'oro

---
A+ R A-
02 jan.

Munkatársaink számára az Ön kényelme a legfontosabb, és ezt nemcsak a ruházatra értjük. Holisztikus szemléletünk kiterjed arra, hogy az öltöztetését a személyiségéből kiindulva végezzük, arra, hogy öltönyvásárlás kapcsán akár kedvesét is meglephesse valamivel, arra, hogy vadonatúj vásárlási élményt kínáljunk Önnek. Célunk, hogy Ön valóban jól érezze magát a bőrében.

„Teljes körű öltöztetés" – mi jut erről az eszébe? Nekünk nem egyszerűen az, hogy tetőtől talpig felöltöztetjük. Számunkra a holisztikus öltöztetés legalább három dolgot jelent:

  • • Ami bent, az kint: ügyfeleink öltöztetésénél is a személyiségüktől, az életüktől, a lényegüktől haladunk a ruházat felé. Szeretjük a lehető legmélyebben megismerni őket, mielőtt rájuk adjuk az új öltönyüket. Célunk már az első beszélgetés alkalmával az, hogy megtaláljuk, mire van valóban szükség.
  • • Teljes kényelmet varázsolunk Ön köré: akkor, és ott vásárolhat tőlünk öltönyt, ahol szeretné, és amikor szükség van rá. Ha a párja, a család tanácsát is kikérné, akkor lakásában, ha egy húszperces ebédszünet áll rendelkezésre, akkor irodájában, ha pedig a reptéren szeretné átvenni új öltönyét, mert perceken belül felszáll a gépe, akkor ott szolgáljuk ki.
  • • Cipőtől az alsónadrágig lényegében nem létezik olyan eleme a férfiruházatnak, amit ne kaphatna meg tőlünk. Emellett a konzervatív némettől és őrülten extravagáns olasz márkákig válogatunk, hogy ami Önből belülről fakad, azt a stílust hordhassa kívül is – hogy az öltönyében a lehető legtökéletesebben megtalálja Önmagát.

Chadburry ingek

cb b

Stílus kisokos

s k