---

Collare D'oro

---
Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-
07 febr.

Chadburry

Értékelés:
(0 értékelés)

Svéd elegancia!

A Chadburryegyedi ingeket gyárt, minden modellből kevés készül, ezzel biztosítva a limitált szériaszámot. Teljes mértékben európai alapanyagokból készülnek. Ezekre az ingekre ugyanúgy hatnak a fantáziadús trendek, mint a tradíciók gazdag világa: a klasszikus vonalvezetés mellett a játékosság is jellemző rájuk.

A Chadburry szereti az ingeket, persze főként a sajátjait- ezért mindegyiknek nevet is ad. De az ingeknek nem csak neve, lelke is van. Ezért is könnyebb megtalálnia az Önhöz leginkább illőt, mert nem egy személytelen kollekcióból kell választania, hanem csupa vidám, karakteres, nevet viselő holmi közül.

A Chadburry kitágítja a klasszikus férfiing kereteit, színeket és formákat csöpögtet belé!

A kategória további elemei: Joop! »
Prev Next

Chadburry

Chadburry

Svéd elegancia! A Chadburryegyedi ingeket gyárt, minden modellből kevés készül, ezzel biztosítva a limitált szériaszámot. Teljes mértékben európai alapanyagokból készülnek. Ezekre az ingekre ugyanúgy hatnak a fantáziadús trendek, mint a tradíciók gazdag világa: a klasszikus vonalvezetés mellett a játékosság is jellemző rájuk. A Chadburry szereti az ingeket, persze főként a sajátjait- ezért mindegyiknek nevet is ad. De az ingeknek nem csak neve, lelke is van. Ezért is könnyebb megtalálnia az Önhöz leginkább illőt, mert nem egy személytelen kollekcióból kell választania, hanem csupa vidám, karakteres, nevet viselő holmi közül. A Chadburry kitágítja a klasszikus férfiing kereteit, színeket és formákat csöpögtet belé!

2012 febr. 07

Joop!

Joop!

A Joop! egy új életstílust testesít meg, mely a tökéletes ellentétekre és az éles kontrasztokra épít.A német prémium márka öltözetei között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos antracit és fekete színű öltönyök uni és klasszikus csíkozással - melyek modernségét a lendületes vonalvezetés adja -, csakúgy, mint a "merészebb", szűk fazonú csíkos és kockás öltözékek. A minőségi, nívós darabok a magabiztos és igényes férfiak számára készülnek.

2012 febr. 07

Daniel Hechter

Daniel Hechter

Daniel Hechter márkát azok választják, akik tudják, mit akarnak az életben és hogyan érik el azt. Magabiztosak, nyitottak a világra, és fontos számukra, hogy az öltözetük tükrözze a személyiségüket. Komplett kollekció kiegészítőkkel, a minőség és dizájn jegyében: nem hivalkodó, de viselője biztos lehet abban, hogy kifinomult igényességet sugároz.

2012 febr. 07

Zegna

Zegna

A Zegna szabói hagyományos iparművész megoldásokkal hozzák létre alkotásaikat: a mérték után készült öltönyöket olyan szabók alakítják, akik gyakorlottan szövik és varrják az anyagot formába, miközben kiteljesítik a minőségi iparosmunka évtizedes hagyományát.

2012 febr. 07

Pal Zileri

Pal Zileri

Ez a márka teljes egészében kifejezi az olaszos stílus minden jellemzőjét. Harmincöt éve, több mint hetven országban töretlenül gyűjti rajongóit. Karcsú, modern, fiatalos, szenvedélyes.

2012 febr. 07

René Lazard

René Lazard

Úttörő, dinamikus, végletek között cikázó. Klasszikust ötvöz modernnel, konzervatívat extravagánssal, sportosat az elegánssal. Viselőjéből kihozza a maximumot, inspirálja arra, hogy megtalálja saját stílusát.

2012 febr. 07

Naracamicie

Naracamicie

1984-ben Milánóból indult útjára. Mind a hazai, mind a nemzetközi piacon kiemelkedő helyet foglal el az általa képviselt minőség. Színes, vagány, merész, egyedi.Napjainkban a Naracamicie már 450 üzlettel büszkélkedhet, amelyből kb. 300 Olaszországban, és 150 külföldön hódít, és szolgálja ki az igényes vásárlóközönséget.

2012 febr. 07

Chadburry ingek

cb b

Stílus kisokos

s k